pressemeddelelse

 
 
1488193067230.png

Organisationer og virksomheder har taget budskabet om disruption og eksponentiel teknologi til sig – og DareDisrupt lancerer nu næste bølge med to ambitiøse initiativer

DareDisrupt blev grundlagt for at udbrede et mindset om disruption og eksponentiel teknologi. Nu – tre år og mere end 250 keynote-oplæg senere – har DareDisrupt nået mere end 30.000 tilhørere og udvider løbende sin indflydelse. DareDisrupt er nu mediernes foretrukne ekspert og fungerer som rådgiver for regering og Folketing i bl.a. Siri Kommissionen og Regeringens Disruptionsråd samt for EU i forskellige udvalg. DareDisrupt arbejder med mange af C20-selskaberne og med de nye selskaber, der disrupter markederne omkring os. 

Nu er DareDisrupt klar til at tage de næste ambitiøse skridt og lede udviklingen i Danmark og Norden. 

Med et hold af mere end 30 af de mest innovative eksperter og thought leaders annoncerer DareDisrupt i dag to nye initiativer: en stærk konsulent enhed samt et uddannelsesprogram kaldet Disruptors Academy. DareDisrupt ønsker med disse ambitiøse initiativer at investere i at give organisationer den bedste rådgivning og de stærkeste værktøjer og metoder til at blive succesfulde i en eksponentiel fremtid.   

Begge tiltag bygger på de unikke netværk og den strategiske indsigt i DareDisrupt og trækker på et stærkt internationale team af eksperter inden for Kunstig Intelligens, Robotics, Biotech, Blockchain, Computing, Neurovidenskab, Sikkerhed og selvfølgelig Strategi og Innovation.  

DareDisrupt Consulting hjælper organisationer med at forstå og udnytte de konkrete effekter af eksponentielle teknologier og nye disruptive forretningsmodeller. Vores konsulenter hjælper organisationer med at identificere og implementere de rigtige strategier og innovationer samt til at skabe en organisation og et netværk, der er rustet til fremtiden.  

Kontakt Rasmus Bie-Olsen på +45-29139541 eller rasmus@daredisrupt.com for mere information. 

Disruptors Academy er et fire dages program, der uddanner i de redskaber, der skal bruges for at skabe disruptiv innovation. Med deep-dives i relevante teknologier og et fokus på eksekvering introduceres værktøjer fra Design Thinking, Eksponentielle Organisationer, Innovation, Entrepreneurship og New Ways of Work. Disruptors Academy leveres i fire versioner målrettet: Business, studerende, offentlig sektor og bestyrelser.  

Kontakt Märtha Rehnberg på +45-60673078 eller martha@daredisrupt.com for mere information.  

Besøg den nye hjemmeside www.daredisrupt.com  

Teknologier accelererer med eksponentiel hastighed og de afledte effekter ændrer markeder, forretningsmodeller, arbejdsstyrken og samfund. På den ene side er tusinder i fare for at miste deres arbejde til robotter og kunstig intelligens. På den anden side bliver vi alle givet uanede potentielle muligheder gennem nye teknologier. Der har aldrig været større muligheder for nye ideer og innovation. Hvis vi lærer at forstå fremtiden med det rigtige mindset, kan vi forandre verden.